Les semifinals de la Copa del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona han començat aquest dissabte al matí al Complex Esportiu Municipal la Mar Bella. Una de les novetats d’aquesta edició és el seguiment en “streaming” que fa l’organització durant el transcurs de les proves. La competició de futbol 7, de benjamins i alevins, s’ha disputat per primer cop aquest any. Aquest diumenge, 12 de gener, tindran lloc les finals de tots els esports al mateix CEM Mar Bella.

Aquest dissabte es juguen les semifinals de bàsquet mixt i femení, com també les de futbol 7 i 5. Aquest diumenge serà el torn de les finals en les diferents disciplines.

Els valors de l’esport són el més important

La Copa CEEB és una gran festa dels esports d’equip a Barcelona que aplega un centenar d’equips de futbol 5 i 7, bàsquet, voleibol i handbol. Amb més de 1.100 jugadores i jugadors de les categories de benjamí fins a juvenil, l’organització vol fomentar els valors de l’esport i de la competició. Els àrbitres són tutors de joc que busquen l’aprenentatge dels participants, sobretot dels més petits, i aturen el joc per explicar per què han xiulat, d’aquesta manera busquen el respecte a dins i fora del camp. Els entrenadors i responsables dels equips destaquen la funció pedagògica de la competició, que dona prioritat al foment dels valors abans que a la victòria.