El Muntanyesa continua amb mal peu la fase per la permanència a Tercera RFEF. Els de Nou Barris, que havien perdut la primera jornada després de desaprofitar un 2 a 0 a favor, han tornat a perdre, aquest cop amb el Banyoles, per 3 gols a 0.

El Banyoles fa el gol i el Muntanyesa el busca

Partit encallat des de l’inici. Joc repartit entre els dos equips, que han tingut oportunitats per fer gol. Ha estat el Banyoles qui les ha aprofitat per obrir la llauna del matx, al minut 13, en una passada de Bargalló que ha deixat sol el davanter Pime, en un cos a cos amb el porter Segovia, que no ha pogut fer res per evitar-ho. El partit també s’ha jugat a les graderies de l’estadi Miquel Coromina i Moretó, on hi havia uns aficionats del Banyoles molt actius, sense respectar els protocols de la covid-19, fet que ha ocasionat que l’àrbitre aturés el partit al minut 16, durant gairebé cinc minuts. Quan la pilota ha tornat a rodar, el Muntanyesa ha estat molt més actiu, amb Sergio García i Lele baixant pilotes a l’àrea banyolina, creant ocasions de perill que no s’han acabat de concretar.

El Muntanyesa cerca el gol, el Banyoles sentencia el matx

Els de Nou Barris han començat la segona meitat amb la iniciativa en el joc i buscant el gol. Al minut 49 l’han trobat, però l’àrbitre els l’ha anul·lat per fora de joc. Quan més presència estaven tenint els jugadors de la Monta a camp rival, és quan ha arribat el segon gol banyolí: en el minut 51, un servei de córner que ha rematat de cap Nil, a l’escaire esquerre de Segovia. Al minut 58 el jugador del Muntanyesa Alba ha estat expulsat per donar un cop de peu a un jugador rival quan estava a terra. Els minuts transcorrien i, tot i l’expulsió, els jugadors de Nou Barris han tirat d’empenta per intentar fer un gol. Ha estat en una d’aquestes jugades, al minut 75, que el Banyoles ha aprofitat per generar un contraatac que ha acabat en gol de Ferru, en un xut que ha tocat en el travesser i ha entrat a la porteria. Tot i els tres gols, els de Calderé han competit fins al final, però sense trobar el premi del gol.