L’Europa ha guanyat el Girona B per la mínima, 0 a 1, en el partit corresponent a la segona jornada del grup d’ascens. Els escapulats s’enduen la victòria del Municipal de Montilivi per fer un gran pas endavant per aconseguir l’ascens a la Segona RFEF.

L’Europa, amb iniciativa i joc

Inici de partit amb domini incert. Imprecisions a totes dues bandes, tot i que tots dos volien jugar a camp contrari i tenir la pilota. La gespa natural del Municipal de Montilivi també ha estat un protagonista negatiu per als jugadors de David Vilajoana, que no paraven de relliscar en situacions compromeses, com a conseqüència de no estar acostumats a jugar fora de terrenys de gespa artificial. Ha estat l’Europa, però, qui ha aconseguit tenir la pilota la major part del temps, per implantar el seu joc i arribar en més ocasions a la porteria rival. La més clara: un xut de David Jiménez que ha hagut de refusar el porter gironí Jonatan. Els escapulats han arribat amb perill en diverses ocasions a l’àrea rival i han intentat centrades que no han trobat rematador. El Girona ha provat de sortir al contraatac, i a les acaballes del primer temps, el porter escapulat, Sergio, ha hagut d’intervenir per aturar un xut creuat de Pachón.

L’Europa fa el gol i s’emporta la victòria

Els escapulats han començat la segona part amb les mateixes intencions que en la primera. Així és com ha arribat el gol, en el primer minut de joc de la represa, una jugada afortunada: un xut de David Jiménez que ha refusat el porter Jonatan, i en segona instància, Albert Martí ha tocat amb l’esperó per obrir la llauna. L’Europa, amb el control del joc i la pilota, n’ha volgut més, però no ha trobat el gol per sentenciar el partit. El Girona, per la seva part, ha intentat implantar el seu joc, sense gaire èxit. Les imprecisions en les passades no li han permès sortir amb facilitat, tot i que ho ha provat en diversos contraatacs fins al darrer minut de partit, en què l’Europa s’ha hagut de tancar al darrere per emportar-se aquesta important victòria de les terres gironines.

Si l’Europa guanya diumenge, 25 d’abril, al Nou Sardenya el Cerdanyola aconseguirà l’ascens matemàtic.