El Martinenc ha sumat la segona victòria consecutiva, fet que li permet afrontar amb optimisme el que resta de campionat. Després d’un retorn dubitatiu dels Diables Vermells, el triomf contra el Martorell (2-3) deixa els del Guinardó cinquens a la classificació.

El Martorell, sempre a remolc

El Martinenc ha dut sempre la iniciativa en el marcador. Primer s’ha avançat mitjançant Gerard Tejedor, “Gueri”, al minut 19 de partit. L’alegria visitant ha durat poc perquè Lamin Samateh ha empatat per al Martorell quatre minuts més tard. A la represa el Martinenc ha aconseguit en només sis minuts gairebé resoldre l’enfrontament amb els gols de Gerard del Rio i de Joel Martínez als minuts 55 i 61. El 2 a 3 de Xavier Marco en el 70 ha fet que els de Javier Gómez patissin de valent per mantenir el resultat. El porter Arnalot i el travesser han evitat l’empat del Martorell a les acaballes del matx.