Jupiter

El Júpiter, que havia guanyat les dues últimes jornades, ha vist trencada la dinàmica positiva. Els de la Verneda han perdut per 1 a 3 contra el Rubí. La derrota els deixa a la part mitjana baixa de la classificació.

El Júpiter ha sortit endollat al partit. La moral de les dues últimes victòries l’han aprofitat els gris-i-grana per marcar just al quart d’hora de joc. Juanín ha estat l’autor de l‘1 a 0. Amb el marcador a favor els de Juan Carlos Torres, que debutava a la banqueta contra el Rubí, han seguit atacant i han generat ocasions per fer el segon, però els ha faltat encert en la rematada final.

A la represa la decoració ha canviat ràpidament. Amb el gol de Raúl Pérez, que ha servit per empatar a 1 al minut 50, els del Vallès han fet un pas endavant. El Júpiter no s’ha refet d’aquest primer gol en contra i al minut 64 i de penal Raúl Pérez ha capgirat el marcador fent l’1 a 2. Els gris-i-grana han intentat empatar, però han estat incapaços de fer-ho i en el minut 83 Alex Ruiz ha fet l’1 a 3 definitiu.