Aparellaments play-off waterpolo femeni
@PFotoalbums

La fase final de la Copa de la Reina es disputarà a les piscines de Can Llong, feu del CN Sabadell, del 3 al 5 de maig del 2024. Can Llong també va ser l’escenari del sorteig dels enfrontaments definitius d’aquesta competició. Els quatre equips barcelonins: CN Sant Andreu, CN Atlètic-Barceloneta, CN Catalunya i CN Mediterrani juntament amb el CN Mataró, el CN Terrassa, el Tenerife Echeyde i l’amfitrió, el CN Sabadell, batallaran per endur-se aquest trofeu de la Copa de la Reina 2024, del qual el CN Sabadell és el vigent campió.

Quatre equips barcelonins opten a guanyar el títol de la Copa de la Reina

El primer partit serà un derbi interessant entre el CN Sant Andreu i el CN Atlètic-Barceloneta, el primer quart de final, que es jugarà aquest divendres, a les 14.30h. Després es donarà pas al segon quart de final, entre el CN Terrassa i el Tenerife Echeyde, també aquest divendres, a les 16 h. D’aquest dos primers duels en sortirà el primer semifinalista, que descartarà un dels quatre equips barcelonins per optar al títol.

El tercer quart de final serà divcendres, entre el CN Catalunya i el CN Mataró, seguit de l’últim partit de quarts entre el CN Sabadell i el CE Mediterrani, a les 19 h. D’aquests dos enfrontaments en sortirà el segon semifinalista.

Les semifinals es disputaran el dissabte 4 de maig, a les 11.30 i a les 13 h. La final serà el diumenge 5 de maig, a les 13 h.