Victòria de l’Atlètic-Barceloneta davant el Mataró per 16-3. El club barceloní es manté invicte després de quatre jornades a la Divisió d’Honor. Un partit molt complert dels barcelonins tant en defensa com en atac.

Gran defensa de l’Atlètic-Barceloneta

Els jugadors de Txús Martín han començat el matx amb un gran parcial a favor de 10-0. Una molt bona defensa dels locals, sobretot en situacions d’inferioritat, ha impedit al Mataró crear ocasions de perill. Una jugada aïllada ha permès als visitants fer el seu primer gol. Els mariners han gaudit d’ocasions per ampliar l’avantatge, però no han aconseguit transformar-les en gol. El Mataró ha intentat reduir la diferència, però el travesser els ho ha negat en diverses ocasions. El resultat a l’equador del partit era de 10-1.

Bona concentració dels mariners

L’Atlètic-Barceloneta no ha perdut la intensitat després de la represa, a diferència d’altres partits de lliga. Els locals han mantingut la intensitat dels dos primers períodes. El resultat era de 14-1 al final del tercer quart. Els locals han continuat ampliant la distància al marcador als darrers minuts. Els mariners són líders de la Divisió d’Honor amb quatre victòries de quatre posibles.