El Barça ha sumat la sisena victòria a la Lliga contra la Reial Societat. Les blaugrana s’han imposat per 5 a 1 en un partit que no han sentenciat fins al minut 77. L’equip de Lluís Cortés continua invicte i és líder virtual de la Lliga. El Granadilla, que és el primer classificat, tan sols té un punt més que les culers tot i haver jugat dos partits més.

Leila obre el marcador

La primera oportunitat del Barça ha arribat només començar el partit. Lieka Martens ha enviat una gran passada dins l’àrea per a Mariona Caldentey. La davantera del Barça no ha pogut dirigir la pilota entre els tres pals. La mateixa Mariona ha servit una passada en profunditat a Graham pocs minuts després. La noruega ha driblat la portera visitant, però s’ha quedat sense angle per poder enviar la pilota a porteria. Al minut 16, Leila ha fet el primer gol amb una canonada des de fora l’àrea que ha superat l’estirada d’Adriana.

Avantatge blaugrana al descans

Les blaugrana han seguit buscant el gol tot i anar davant al marcador. Graham ha estat a punt de fer el segon mitjançant un xut creuat que ha fregat el pal de la porteria rival. La Reial Societat ha sorprès el Barça al minut 32. Les basques han servit una falta de manera molt ràpida i Nahikari ha rebut amb espai dins l’àrea per definir amb un xut creuat i fer l’1 a 1. Aquest ha estat el primer gol que ha rebut el Barça després de més de 900 minuts. Abans del descans, Mariona s’ha endinsat dins l’àrea i el seu intent de passada ha impactat en Nuria Rabano. La defensora visitant ha desviat la pilota dins la seva pròpia porteria.

Festí blaugrana al darrer quart d’hora

Graham ha protagonitzat la primer arribada perillosa del Barça a la segona part. El seu xut s’ha enverinat després de rebotar en la defensa visitant i ha obligat a Adriana a estirar-se. La Reial Societat ha pogut empatar per mitjà d’un servei de cantonada. Baños ha rebut la pilota i ha provat un xut creuat que ha marxat un pèl desviat. L’equip de Lluís Cortés ha sentenciat el partit al minut 77. Jennifer Hermoso ha realitzat un tir que ha refusat Ariadna. El rebot l’ha caçat Alexia Putellas per fer el tercer.

Poc després, s’ha repetit la mateixa jugada. La portera visitant ha evitat el gol d’Hermoso amb una estirada, però Marta Torrejón s’ha fet amb el refús i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una fuetada. Tot seguit, el Barça ha aprofitat la inèrcia del partit per fer el cinquè. Graham ha servit el gol en safata a Mariona Caldentey.