L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit el segon triomf a la Lliga després de derrotar l’Echeyde per 16 a 6. Els barcelonins, líders de la categoria, han estat superiors als canaris, que debutaven, aquest dissabte, en aquesta temporada 2020-2021.

Domini absolut de l’Atlètic-Barceloneta

Els jugadors de Chus Martín han establert diferències ja al primer quart del partit. Un parcial de 7-1 ha encarrilat el matx pels locals. L’Echeyde ha millorat defensivament en el segon quart. Tot i això, l’equip barceloní ha enviat diverses pilotes al travesser que podrien haver augmentat la distància al marcador. El resultat al final de la primera meitat ha estat de 9-2 a favor de l’Atlètic-Barceloneta.

Intensitat i bona defensa local

L’Atlètic-Barceloneta ha deixat a zero la porteria en el tercer període. A més, ha aconseguit marcar cinc gols més per a ampliar l’avantatge a un claríssim 14-2. Al darrer quart els mariners han desconnectat i ha estat pels visitants (2-4). Victòria final per 16-6 pels barcelonins. El conjunt de la ciutat comtal segueix líder del grup B de la Divisió d’Honor.

Albert Español, el retorn a casa

El jugador català  va créixer esportivament a l’Atlètic-Barceloneta. Des dels 10 anys, l’Albert va formar part de la disciplina del club barceloní. Ara, fa dos anys que va deixar els mariners per a provar sort a Itàlia i França. L’Albert ha decidit tornar a la Divisió d’Honor espanyola de la mà de l’Echeyde. A l’equip canari té el rol de jugador-entrenador. Aquest dissabte ha tornat a la piscina on es va formar. Un retorn especial, tant per ell com pel club.