Atlètic-Barceloneta

L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat el Marsella per 9 a 7 i continua com a líder de grup de la Champions. Els barcelonins, però no han tingut un partit fàcil i han hagut de suar de valent per fer-se amb el triomf. Els mariners han guanyat els tres partits que han disputat i tanquen la primera volta com a invictes

Un quart per a cada equip

Els barcelonins han sortit molt intensos tant defensivament com ofensivament i el parcial inicial ha estat de 3 a 0 amb gols d’Unai Biel, Marc Larumbe i Bernat Sanahuja. Un gol dels francesos ha fet que el primer quart acabés amb 3 a 1 al marcador. La dinàmica ha canviat en el segon quart. El Marsella s’ha posat les piles i ha estat superior a l’equip d’Elvis Fatovich. Un parcial d’1 a 3 ha fet que a la mitja part s’ha arribés amb empat a 4.

Nova victòria de l’Atlètic-Barceloneta

En el tercer quart l’Atlètic-Barceloneta ha recuperat la iniciativa en el joc i amb un gol final de Felipe Perrone ha deixat el marcador en aquest període de 7 a 5. Per tant, dos gols d’avantatge per afrontar l’últim i definitiu quart. El Marsella ha posat emoció fins al final del partit, però els barcelonins s’han mantingut ferms i han aconseguit una victòria important que els manté al capdavant del grup de la Champions. L’empat a dos de l’últim quart ha deixat un marcador final de 9 a 7.