L’Europa no jugarà la final de la Copa Catalunya. Els escapulats han perdut davant l’Olot per 0 a 2 i han quedat eliminats a les semifinals. Els graciencs han fet un bon partit, però els ha faltat estar encertats en la rematada final. Un gol de Pedro del Campo al final de la primera part i un altre a l’inici de la segona de Terma han donat l’accès a la final a l’Olot.

L’Olot s’avança

Primera part entretinguda al Nou Sardenya. Els dos equips han disposat de diverses ocasions per inaugurar el marcador. Michael ha estat un dels jugadors més incisius dels graciencs i ha disposat de diverses oportunitats, però no ha estat encertat en la rematada final. La primera gran ocasió l’ha tingut per l’Olot Forés. La seva rematada ha anat al pal i després la pilota ha acabat a les mans de Marc Vito. Minuts més tard Michael ha marcat gol, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc d’Eslava. A partir d’aquí les cavalcades per la banda de Sicu han agafat protagonisme, però el lateral no ha encertat a rematar entre els tres pals. El tram final de la primera part ha estat de l’Olot. Primer Urri ha enviat una pilota al pal i en el minut 41 ha estat Pedro del Campo qui ha aconseguit el 0 a 1.

L’Olot, a la final de la Copa Catalunya

La segona part ha començat de la pitjor manera possible per als interesos de l’Europa, ja que en el minut 49 Terma ha fet el 0 a 2 pels olotins. Els escapulats han intentat reaccionar i Michael ha tornat a ser un malson per a la defensa visitant, però com en la primera part ha faltat encert en el moment decisiu. De fet, l’Olot ha viscut bastant tranquil en aquesta segona part. L’Europa ha seguit insistint i ja en temps de dsescompte ha tingut una de les ocasions més clares d’aquesta segona part. Ha estat un xut d’Adri Gené que ha rebutjat molt bé Batalla. L’Olot jugarà la seva primera final de la Copa Catalunya.