El Club Natació Atlètic-Barceloneta s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Espanya en superar àmpliament el CN Sabadell per 10 gols a 5. El partit s’ha disputat a la piscina de Sant Sebastià, el feu dels mariners.

Una defensa inexpugnable

L’At.-Barceloneta ha edificat el triomf amb una defensa molt consistent que ha facilitat la feina del seu porter. Unai Aguirre ha fet un partit fantàstic i ha tingut l’ajut del mur que tenia al voltant i que impedia el Sabadell trobar bones opcions de gol.

Triomf cuinat a foc lent

El primer quart del matx ha acabat amb 2 a 0 per als locals amb gols de Roger Tahull i Felipe Perrone. Avui el brasiler ha compartit vestidor i piscina amb el seu nebot Tomás, que ha entrat a la convocatòria de l’entrenador Elvis Fatovic. En el segon quart els mariners han marcat quatre gols més mentre que el Sabadell intentava entrar al partit amb un parell d’encerts. 6 a 2 a la mitja part. Tal com estava jugant el Barceloneta era molt difícil la remuntada vallesana però el Sabadell, entrenat per Quim Colet, ho ha intentat de totes les maneres. En el tercer quart han marcat tres gols però la distància ja era sideral, 9 a 5. Al darrer quart només s’ha marcat un gol, el definitiu 10 a 5. Felipe Perrone, que ja té 37 anys, ha estat triat el millor jugador del matx.

Felipe Perrone rep el trofeu de millor jugador de la final de mans de Manel Estiarte