CB Atlètic-Barceloneta campió Copa Catalunya waterpolo

El CN Atlètic-Barceloneta ha superat un Sabadell que en cap moment ha tingut opcions d’aconseguir el títol. L’equip dirigit per Elvis Fatovic ha dominat totes les fases del partit i no ha deixat marge per les il·lusions dels vallesans. És la quinzena Copa Catalunya que guanya el Barceloneta, del total de les 17 que s’han disputat. El CN Barcelona ha acabat tercer després de superar el CE Mediterrani per 7 a 11.

Una final sense emoció

El partit ha començat amb gol del Sabadell, que s’ha posat per davant per primera i única vegada en el partit. Francisco Valera ha tingut l’honor d’inaugurar el marcador. A partir d’aquí, l’Atlètic-Barceloneta ha remuntat i el primer període ha acabat 4-2. Al segon temps s’ha mantingut la dinàmica de superioritat marinera i el partit ha marxat al descans amb el resultat de 9-4.

Ja a la represa, els vallesans no han abaixat els braços i això els ha permès empatar a tres en tercer quart. Tot i això, el marcador de 12-7 s’ha fet una muntanya pel Sabadell, que ha acabat deixant-se anar en l’últim quart. Al final del partit, 16-9, i un Atlètic-Barceloneta que continua indomable.

Gols a carretades

Nikolas Paul, amb quatre dianes, i Felipe Perrone, amb tres, han conduït l’equip a la victòria. Per l’equip sabadellenc, Francisco Valera ha fet tres dels sis gols totals.

Poques sorpreses a la final femenina

El Sabadell s’ha imposat 13 a 9 al Mataró, fent bons els pronòstics de favorites. El Mediterrani, de la seva banda, ha perdut per 9 a 8 el partit pel tercer i quart lloc contra el Terrassa.