El Barça CBS ha començat molt bé la temporada. Tot i no aconseguir fer-se amb la Lliga Catalana femenina, les jugadores d’Isaac Fernández han plantat cara al Cadí La Seu fins al tercer quart després d’haver donat la sorpresa a les semifinals quan va eliminar l’amfitrió, l’Uni Girona. A la final, els conjunt dels Pirineus ha guanyat per 60 a 43 i sumen la segona Lliga Catalana consecutiva.

Mitja part igualada

El Barça CBS ha començat molt bé el partit i s’ha avançat en el marcador, però el Cadí La Seu ha reaccionat i ha acabat el primer quart amb un 16 a 13 favorable. En el segon període semblava que l’equip dels Pirineus s’escapava amb un avantatge de 12 punts, però llavors ha arribat la reacció de les barcelonines: 0 a 8 per acabar amb una reacció que ha permès arribar gairebé a l’empat. I diem gairebé perquè el Cadí La Seu ha fet un triple just abans del descans que ha significat el 33 a 30.

El Barça CBS ofereix molt bona imatge

Les de la Seu d’Urgell han tornat a aconseguir petits avantatges que han arribat a semblar difícils de superar, però una reacció final de les d’Issac Fernández ha permès que el matx arribés a l’últim quart amb només quatre punts de desavantatge (43-39).

Les imprecisions han estat una de les claus de tot el partit, però per al conjunt blaugrana ha estat letal en l’últim període. Combinat amb un parcial anotador del Cadí La Seu s’ha decidit la final. De fet, el parcial del quart ha estat de 17 a 3. El Barça CBS només ha anotat un tir (més un tir lliure) de 13 intents en els últims 10 minuts.