El Muntanyesa no ha pogut celebrar el seu 95è aniversari amb una victòria. Els de Nou Barris han empatat contra el Tona. El conjunt osonenc s’ha avançat a la primera meitat i els de Raúl Paje han empatat a la segona. Els groc-i-negres han tingut ocasions per guanyar el partit, però no han aconseguit.

El Tona s’avança

El Muntanyesa tenia dues baixes destacades, la de Moyano per sanció i la de Murcia per lesió. A la primera meitat, el partit ha estat força igualat. Tret d’una ocasió als primers minuts del Tona, gairebé no hi ha hagut oportunitats clares fins que el capità del osonencs Maik Molist ha marcat un gol molt maco davant del qual no ha pogut fer-hi res el porter Eric Mourin. Era el minut 30 i la Monta ha reaccionat amb una rematada de Miguel, però Carles Blanquera ha reaccionat molt bé i ha desviat la pilota.

Reacció del Muntanyesa

La Monta ha continuat amb la reacció a la segona meitat. Pedro Bilbao ha avisat primer i després el mateix Bilbao i Favio Osorio han pogut empatar per al conjunt de Nou Barris. La insistència dels groc-i-negres ha tingut el premi del gol al minut 63. Mulero ha aconseguit l’1 a 1. Els locals han reclamat un possible penal sobre Favio Osorio que no s’ha assenyalat. A les acaballes del matx, una altra ocasió de Pedro Bilbao que ha aconseguit desfer Carles Blanquera ha evitat el triomf del conjunt de Nou Barris.