La UA Horta ha guanyat el derbi de la primera jornada de la Primera Divisió Catalana contra l’EE Guineueta. Els homes entrenats per Adam Fontes han superat als de Luis Gallego amb dos gols d’Iñaki Villalba i Sergi Monsó. La Guine ha escurçat diferències amb una diana de Cristian Gómez que no ha estat suficient per aconseguir l’empat.

Derbi igualat

El partit ha començat igualat, però l’Horta ha demostrat una efectivitat crucial per emportar-se el partit. Els locals han fet el primer després del servei d’un córner de Monsó que Iñaki Villalba ha rematat per superar el porter Giancarlo. Els locals han fet molt de mal a la contra i per la banda dreta d’Ao Kishimoto que ha estat creant perill durant tota la primera part fins que en el minut 20 ha generat la jugada del 2 a 0 amb gol de Sergi Monsó. Amb el 2 a 0, els homes entrenats per Adam Fontes s’han adormit i la Guineueta ha posat una marxa més per escurçar distàncies amb el 2 a 1 de Cristian en el minut 36. El de Luis Gallego han buscat l’empat amb una pressió alta i han dominat un Horta que ha tingut dificultats per treure la pilota. Tot i la intensitat de la Guine, els locals s’han defensat bé i els tres punts han acabat pels locals.