El Sant Andreu ha sumat la tercera victòria consecutiva al grup cinquè de la Tercera RFEF contra la Rapitenca gràcies als gols de Sergi Arranz i Albertito. L’equip de Xavi Molist continua amb la bona dinàmica de les últimes setmanes davant un rival que va guanyar el primer partit contra el Sants, però que en les dues jornades posteriors no ha estat capaç d’aconseguir cap punt més. Amb el triomf, els andreuencs són segons a la classificació amb nou punts, a tres del líder, l’Europa.

S’avança el Sant Andreu

Tot i que el conjunt quadribarrat no s’ha trobat del tot còmode davant un rival que li ha posat les coses difícils, el Sant Andreu s’ha avançat en el minut 14 mitjançant Sergi Arranz. El golejador andreuenc, cosa estranya, s’ha estrenat en competició oficial aquesta temporada amb aquesta diana. La Rapitenca ha reaccionat i ha pogut mostrar les seves virtuts. Però, quan millor estava jugant, l’equip de Xavi Molist ha mostrat l’eficiència golejadora amb el 2 a 0, obra d’Albertito, de cap, en el minut 41, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Segona meitat de control

El Sant Andreu no ha volgut arriscar després del bon resultat aconseguit al descans. Els visitants han buscat l’empat i han tingut una ocasió que Jaime ha desviat després d’una gran intervenció. Per part dels andreuencs, un xut d’Albertito i una rematada al pal de Josu han estat les ocasions més clares, però el marcador ja no s’ha mogut.

Bona dinàmica del Sant Andreu

El conjunt quadribarrat suma tres triomfs, dos a casa i un altre a domicili. Després de perdre en la primera jornada al camp del Tona, el Sant Andreu va superar a casa la Pobla de Mafumet i va guanyar el Peralada. D’aquesta manera, els de Xavi Molist es mantenen a la part alta de la classificació.