Espanyol València

L’Espanyol necessitava una victòria després d’un inici de lliga decebedor. El conjunt espanyolista ho tenia a tocar perquè ha hagut de remuntar el gol inicial de Gabriel Paulista amb dos gols de Joselu i Sergi Darder. Però finalment, en el minut 95, una errada estrepitosa del porter Álvaro Fernández ha provocat l’empat a dos definitiu. Abans del partit, el resultat més probable era l’empat. El València venia com a equip que encara no havia guanyat a domicili. L’Espanyol, encara no havia aconseguit guanyar a l’RCDE Stadium. Els periquitos sumen un punt quan semblava que els tres estaven al seu abast.

El València perdona

L’Espanyol ha sortit força desorientat i, per moment, ha vist com el València li ha perdonat la vida. Samuel Lino i Cavani han pogut marcar per al conjunt valencianista, però no han estat encertats de cara a porteria. Per part dels de Diego Martínez, un xut des de fora de l’àrea de Martin Braithwaite ha estat l’ocasió més perillosa.

L’Espanyol remonta

El València sí que ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut a la segona meitat. Un córner en el minut 53 l’ha rematat Gabriel Paulista lluny de l’abast del porter espanyolista. L’Espanyol, però, ha reaccionat dos minuts més tard amb un gol molt bonic de Joselu amb un xut ajustat al pal dret de la porteria. El València ha tingut l’1 a 2 amb un xut des de fora de l’àrea d’Hugo Guillamón, però Álvaro Fernández ha fet una intervenció de molt mèrit per evitar-ho.

Poc després, un altre xut des de fora de l’àrea de Sergi Darder, que ha significat el 2 a 1 que semblava definitiu. Just després, el València s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Marcos André per targeta vermella directa. L’Espanyol també s’ha quedat amb 10 per l’expulsió de Braithwaite, també per agressió. Poc després, un xut de Nico l’ha salvat Álvaro Fernández després de no aturar-la bé. Però el porter blanc-i-blau ha tingut un protagonisme inesperat amb una errada clamorosa després d’un xut que semblava que anava fora però que finalment ha entrat a porteria.

Pocs partits a la meva carrera he acabat amb tanta frustració”