Primera Catalana

Aquest cap de setmana del 7 i 8 de setembre comença la Lliga a la Primera Catalana

. Quatre són els equips barcelonins que jugaran en aquesta divisió. El Júpiter i el Guineueta estan enquadrats en el grup 1 i el Martinenc i el Muntanyesa estan en el grup 2.

Júpiter

Després del descens la temporada 2016-17, aquest serà el tercer curs dels gris-i-grana a Primera Catalana. Els de Verneda engeguen un projecte il·lusionant i amb moltes cares noves. La primera, a la banqueta, ja que Paco Hidalgo ha agafat les regnes del Júpiter. Pel que fa a la plantilla més de la meitat és nova, per tant, molta feina a conjuntar els nouvinguts.

El Júpiter debutarà aquest diumenge, 8 de setembre, a les 18 h, a la Verneda contra l’Escala.

Guineueta

La Guineueta és l’altre equip barceloní del grup 1. Els de Nou Barris comencen aquest curs la seva segona temporada consecutiva a Primera Catalana. Després d’aconseguir la permanència l’any passat i l’ascens fa dues temporades, el tècnic, Luis Gallego, continuarà al capdavant de l’equip. La plantilla ha sofert una renovació bastant profunda, però l’objectiu serà el mateix, continuar a Primera Catalana.

La Guineueta debutarà aquest diumenge, 8 de setembre, a les 19 h, a Nou Barris davant la Jonquera.

Martinenc

El Martinenc, després del descens la temporada passada a Primera Catalana, comença un curs amb ganes de treure’s el mal record de l’any passat. És l’equip dels quatre barcelonins d’aquesta categoria que més ha canviat. A la banqueta Javi Gómez s’ha fet càrrec del grup i la plantilla s’ha capgirat com un mitjó, ja que a part de les renovacions de Javi Iglesias i Joel Martínez la resta de l’equip és nou.

El Martinenc debutarà aquest diumenge, 8 de setembre, a les 12 h, al Guinardó contra el Tàrrega.

Muntanyesa

El Muntanyesa encara aquest any la tercera temporada a Primera Catalana. Els de Nou Barris, que el curs passat van flirtejar diverses jornades amb el segon lloc, han mantingut a la banqueta el tècnic Dani Andreu. Pel que fa a la plantilla se’n manté l’estructura principal de l’any passat i s’ha de destacar el fitxatge del davanter Fernando Velillas, que arriba amb el repte de seguir marcant gols com a he fet sempre al llarg de la seva carrera esportiva.

El Muntanyesa debutarà aquest diumenge, 8 de setembre, a les 18 h, a Nou Barris contra el Sant Ildefons.