Àlex Redondo és el nou director esportiu del Club Esportiu Júpiter en substitució de David Callau, que va presentar la dimissió el 26 de febrer. Redondo tindrà plens poders en el club gris-i-grana perquè serà el màxim responsable esportiu de tots els equips de futbol de l’entitat: futbol base, femení i primer equip. D’aquesta manera, el Júpiter vol que una única persona s’encarregui de tot el futbol dels de la Verneda.

Àlex Redondo, del Sant Andreu al Júpiter

Àlex Redondo havia estat director esportiu de la Unió Esportiva Sant Andreu durant dues temporades, la 2016-2017 i la 2017-2018. Després va marxar al Badalona, on ha exercit aquest mateix càrrec fins fa només uns dies. Es dona la circumstància que el director esportiu anterior David Callau també provenia del Sant Andreu. Redondo té una relació especial amb el Júpiter perquè havia estat jugador del futbol base, entrenador, i el seu avi havia estat també jugador del primer equip i un familiar seu, president.

Àlex Redondo, director esportiu del CE JúpiterSituació preocupant

La situació esportiva del club gris-i-grana és preocupant perquè ara mateix baixaria a Segona Catalana. El Júpiter és 14è del grup 2 de Primera Catalana, amb 25 punts, i té menys puntuació que el 14è del grup 1, el Farners, que en suma 27. Els gris-i-grana han sumat tres punts dels últims 18 possibles, l’últim a casa davant el Sant Ildefons, quan queden només 10 jornades per acabar la Lliga. Aquest diumenge, a més a més, jugaran al Municipal de Nou Barris contra el Muntanyesa, que ocupa la segona posició a la Lliga.

Tres entrenadors en una temporada

Els de la Verneda han vist com aquesta temporada han tingut fins a tres entrenadors. Àlex Martínez va deixar el càrrec a finals d’octubre del 2018 i Rubén García en va ocupar el lloc. Després de 15 jornades i sumar només quatre victòries, García va presentar la dimissió. El club va anunciar la contractació de Miguel López com a nou tècnic dels gris-i-grana.