Miguel López s’ha convertit en el nou tècnic del Júpiter. El club de la Verneda ha confirmat la contractació de l’entrenador. Miguel López substitueix a la banqueta Rubén Garcia, qui aquest dilluns va presentar la dimissió com a tècnic dels gris-i-grana.

Miguel López, un tècnic amb experiència

Miguel López és un tècnic amb experiència. Ha entrenat diversos equips tant de Tercera Divisió com de Primera Catalana. La temporada passada, per exemple, va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió amb el Martinenc. Aquest any, però, les coses no han acabat de funcionar al Guinardó i va presentar la dimissió com a tècnic el 4 de novembre.

Miguel López nou entrenador del Júpiter

El tercer tècnic aquesta temporada

Miguel López serà el tercer tècnic que tindrà el Júpiter aquesta temporada. Els gris-i-grana van començar el curs amb Àlex Martínez a la banqueta. L’entrenador, però, va dimitir a final d’octubre. Qui el va rellevar va ser Rubén Garcia, que també va presentar aquest dilluns la dimissió.

La situació del Júpiter

La situació del Júpiter després de 23 jornades és preocupant. Els de la Verneda són 14s a la classificació, a només tres punts del descens. Els gris-i-grana només han guanyat cinc partits i el perill de baixar a Segona Catalana és ben viu.