El Barça B ha perdut al camp del Vila-real B per 2 a 1. La derrota deixa el filial blaugrana a set punts per a la promoció d’ascens a Segona.

Monchu s’estrena com a golejador

Ràpidament el partit ha donat l’esquena al Barça B, ja que en el minut 8 i en el primer xut dels castellonencs entre els tres pals han inaugurat el marcador. Simón ha fet l’1 a 0. A partir d’aquí, els blaugrana s’han assolit el domini, però els ha costat molt superar les línies defensives que han plantejat els locals. No ha estat fins a les acaballes de la primera part que ha arribat l’empat dels barcelonistes. Monchu amb un gran xut des de l’exterior de l’àrea ha fet l’ 1 a 1 i s’ha estrenat com a golejador amb el Barça B.

Simón dona el triomf al Vila-real B

A la segona part, els blaugrana han mantingut el control i han generat diverses ocasions per fer el segon, però no han marcat i ho han acabat pagant. El Vila-real B ha estat més efectiu i en el minut 78 Simón ha fet el 2 a 1 definitiu. Aquest és el sisè partit consecutiu que l’equip de García Pimienta no aconsegueix guanyar lluny del Miniestadi.