UFEC

La seu de la UFEC ha acollit la presentació de la tercera edició d’INSERsport, el programa que incideix sobre la formació esportiva, la inserció laboral, la paritat i els hàbits saludables de joves amb risc d’exclusió social. Les federacions esportives catalanes ofereixen cursos a 280 joves perquè els col·lectius més vulnerables trobin feina.

Una nova edició amb 14 federacions implicades

En aquesta 3a edició hi participaran 14 federacions esportives i 280 joves, i s’hi han implicat cinc municipis: Sabadell, Terrassa, Sant Adrià de Besòs, Premià de Dalt i Barcelona. També, 45 entitats del tercer sector social i diferents administracions. El projecte, doncs, creix. D’una banda, surt fora de Barcelona i passa dels 85 joves de la primera edició als 280 participants d’enguany.

Les federacions esportives també senten, cada cop més, aquest programa com seu. De les 10 inicials, aquest any s’hi han implicat 14 entitats. Bàsquet, vòlei, futbol, futbol sala, beisbol, subaquàtiques, lluita, paralítics cerebrals, hoquei, esgrima, entitats excursionistes, handbol, judo i patinatge.