FC Barcelona femení
@FCBfemeni

El FC Barcelona femení s’ha imposat per 4 a 1 a la Reial Societat a la ciutat esportiva en el partit corresponent a la jornada 23. Les de Lluís Cortés s’han situat amb 60 punts a tres de l’Atlètic de Madrid, que és el líder.

El FC Barcelona femení segueix perseguint les matalasseres

El Barça ha començat força bé el partit i al minut 18 Asisat Oshoala ha fet el primer. La resposta de l’equip donostiarra ha arribat nou minuts més tard amb l’empat de Nahikari. Abans del descans les de Lluís Cortés han sentenciat el partit en dos minuts. Al 33, Aitana Bonmatí ha fet el segon i el tercer dos minuts més tard, obra de Marta Torrejón. Amb el 3 a 1 s’ha anat al descans. A la segona part només s’ha vist un gol que ha convertit Andressa Alves, que ha deixat el 4 a 1 definitiu per a les blaugrana. La victòria deixa el Barça amb 60 punts i a tres de l’Atlètic de Madrid, que lidera la classificació però que té pendent el partit d’aquesta jornada 23 contra el Rayo Vallecano.