Alexia Putellas
Alexia Putellas

Les jugadores del Barça Alexia Putellas, Irene Paredes, Mariona Caldentey i Aitana Bonmatí lluiran el braçal de capitanes de la selecció espanyola en aquesta concentració de la Nations League, després que el vestidor hagi decidit substituir les anteriors, nomenades per Jorge Vilda.

Després del conflicte de les 15, Alexia i Irene Paredes, juntament amb Jennifer Hermoso, van perdre la capitania i va ser Jorge Vilda, qui va escollir les capitanes pel Mundial d’enguany, Ivana Andrés, Esther González, Irene Guerrero i Olga Carmona. Ara, la nova seleccionadora, Montse Tomé, ha deixat que el vestidor esculli les seves quatre representants, totes jugadores del Barça.

Representació blaugrana a la convocatòria

Tot i la marxa de Patri Guijarro i Mapi León després de la sorprenent convocatòria de Montse Tomé per als partits corresponents de la Nations League, encara hi ha molta representació blaugrana. En total són set les futbolistes que representaran el Barça davant Suècia i Suïssa: Cata Coll, Irene Paredes, Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Mariona Caldentey i Maria Pérez, cedida actualment al Sevilla FC.