El tècnic del Barça, Xavi Hernández, està encantat amb els dos Joaos, Joao Félix i Joao Cancelo. L’entrenador de Terrassa ha fit que els dos jugadors li han vingut molt bé a l’equip i que els veu contents i amb una molt bona actitud.

El tècnic vol que “continuïn així fins a final de temporada”

Tant Joao Félix com Joao Cancelo han estat titulars en els dos últims partits del Barça contra el Betis i l’Anvers. De fet, Xavi ha dit que “estem encantats de com ha vingut Joao Félix, i veig Joao Cancelo en la mateixa situació”. Per l’entrenador, els dos jugadors “estan gaudint i ens estan ajudant molt”. El tècnic, de totes maneres, té clar que en el món del futbol “tot pot canviar”, però ha deixat anar un desig, que tots dos “segueixin així fins al final de temporada”.

Els dos jugadors estan cedits al Barça aquesta temporada. Joao Félix per l’Atlètic de Madrid i Joao Cancelo pel Manchester City. El tècnic ha dit que a hores d’ara encara és aviat per saber si el club blaugrana voldrà quedar-se’ls en propietat, o sigui, exercir una opció de compra. Per Xavi “en nou mesos poden passar moltes coses”.

L’entrenador de Terrassa ha assegurat que “s’ha vist un Joao Félix excel·lent. El talent l’ha tingut sempre, però el treball, la seva solidaritat amb el grup, ara està a tope. Ens ha vingut de maravella”. I el tècnic ha seguit dient que espera que segueixi així, “segueixi marcant diferències”. Per Xavi, Joao Félix “ens ve molt bé pel seu dinamisme en atac. A més, entre línies pot ser un migcampista més”. I això fa, segons l’entrenador, que tant Lewandowski com tot l’equip se’n beneficiïn.