L’estrella de l’NBA, Kobe Bryant, ha mort en un accident aeri als 41 anys, segons ha confirmat el mitjà de comunicació ESPN i les autoritats dels Estats Units. L’exjugador viatjava en el seu helicòpter amb quatre persones més.

Una llegenda de l’NBA

L’exjugador dels Lakers ha patit un accident a Calabasa, als afores de Los Ángeles, segons ha confirmat el mitjà ESPN. Aquest tràgic succés ha sacsejat el món sencer i concretament el del bàsquet. Es va retirar el 13 d’abril del 2016, en finalitzar la temporada regular amb els Lakers. Kobe Bryant ha estat una autèntica icona de l’NBA i un dels màxims anotadors en la història de la competició americana. Precisament, Bryant acabava de felicitar Lebron James per haver-lo superat en aquesta llista de màxims anotadors.

Vincle blaugrana

Kobe Bryant tenia una estreta relació amb el Barça. L’estrella de la NBA va dur a terme diferents actes a les gires que el club blaugrana duia a terme pels Estats Units. En diverses ocasions, havia visitat l’entrenament del Barça i és que la sintonia entre Kobe i l’equip blaugrana era molt bona.