Imatge de Les Corts

Com ha transformat la vida dels veïns el turisme de masses? Aquest dimecres, al ‘Hashtag Barcelona‘, escoltem el testimoni de veïns del barri Gòtic que participen en l’exposició fotogràfica “Fotoveu Gòtic”, al Pati Llimona, un projecte impulsat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona. El Saló de l’Ensenyament i les pintades d’Arran a les seus del PP i C’s a Barcelona són també altres temes destacats d”El matí de Barcelona‘.


Com afecta el turisme a la qualitat de vida dels veïns?

Fotoveu Gòtic” és una exposició fotogràfica promoguda per l’Agència de Salut Pública, on 13 veïns expliquen amb imatges els efectes del turisme de masses en les seves vides. La solitud, els sorolls, la falta d’identitat o l’insomni, en són algunes conseqüències, que ens expliquen aquest dimecres. En parlem amb:

  • Esther Sánchez, tècnica de l’Agència de Salut Pública de Barcelona
  • Martí Cusó, membre de l’espai social la Negreta del Gòtic
  • Montserrat Canals, participant del projecte Fotoveu
  • Rosi Borau, participant del projecte Fotoveu
  • Elvira González, participant del projecte Fotoveu

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Les pintades a les seus del PP i C’s

Arran ha reivindicat les pintades que han fet contra PP i C’s per la llei d’avortament, els ventres de lloguer i la polèmica proposta de Pablo Casado perquè les dones immigrants donin el seu fill en adopció a canvi de papers. En parlem amb Xavier Mulleras, portaveu adjunt del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona:


Protestes contra l’exèrcit al Saló de l’Ensenyament

La campanya Desmilitaritzem l’Educació denuncia la presència de l’exèrcit en espais educatius com el Saló de l’Ensenyament 2019, que comença avui, amb el lema “Les armes no eduquen, les armes maten”. En parlem amb Jordi Muñoz, de Desmilitaritzem l’Educació:


L’actualitat a les xarxes

Les xarxes celebren el dia del pare, però hi ha fills que no reconeixen els seus pares i pares que lamenten haver tingut fills. Per altra banda, el judici torna a arrancar una setmana més, aquesta vegada amb els testimonis sorprenents de la Guàrdia Civil, amb els que ha nascut un nou tràiler cinematogràfic: EL TERROR DE LA TORMENTA. Ens ho explica el Toni Noguera:


Gimcana cultural

La Festa de la Bicicleta d’aquest diumenge i el Festival de Sopes del món de Nou Barris, dues propostes de Bea Rodríguez per aquest cap de setmana a Barcelona:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: