Arran ha llençat pintura i ha trencat els vidres de les seus de Ciutadans i PP a Barcelona, en contra les polítiques defensades per les formacions. La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha denunciat aquest dimarts un atac a la seu de Ciutadans a Barcelona. Arrimadas assegura que “una vegada més els feixistes tornen a atacar la seu” del partit. Assegura que han trencat els vidres i han fet pintades i també n’han llançat pintura lila.

A la seu del PP de Barcelona, també s’ha llençat pintura de color lila. Així ho ha mostrat la popular Dolors Montserrat a les xarxes, que afegeix que “per molt que la kale borroka ens ataqui, assenyali o amenaci, no callarem”. Arrimadas, com Montserrat, afegeix que “no ens callaran” i que seguiran “defensant la democràcia, la unió i la llibertat”.

En les pintades a les dues seus s’hi pot llegir “Pels nostres cossos no passareu” i també una pintada que fa referència Arran. El col·lectiu de l’esquerra anticapitalista n’ha reivindicat l’acció i asseguren que ho han fet en defensa de la llei de l’avortament i contra la llei de protecció de les dones migrades anunciada pel PP en què es proposa que les dones donin en adopció els seus fills.