El mercat de lloguer a Barcelona

Aquest cap de setmana, s’ha celebrat a la ciutat el primer congrés d’Habitatge de Catalunya, coincidint amb una jornada específica sobre la regulació dels preus de lloguer, organitzada per l’Observatori DESC i amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona. I ahir mateix va començar una tancada al Patronal de Municipal del Sindicat de l’Habitatge del Raval per denunciar la situacio de la mesa d’emergència. En parlem amb:


ERC vol que l’Ajuntament sigui acusació particular

ERC demana a l’Ajuntament que es personi contra les càrregues policials durant les protestes post-sentència. Els republicans demanen al govern d’Ada Colau i Jaume Collboni que faci el mateix que en la causa per les càrregues de l’1 d’octubre. En parlem amb el portaveu del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament, Jordi Coronas:


L’acampada d’Universitat

L’Ajuntament no aclareix què pensa fer amb l’acampada de la plaça Universitat, mentre que el PP en continua demanat el desallotjament. Quan ja fa gairebé un mes que va començar la protesta, els estudiants resisteixen, malgrat les divisions internes i altres dificultats. En parlem amb un dels membres de l’acampada, Jaume Sabrià:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb el Toni Noguera:


Esports

El periodista de ‘btv esports’, Carles Alcoyent, ens porta tota la informació esportiva:


Agenda

La Bea Rodríguez ens recomana la sisena edició de la Poblenou Open Night, el Festival Dau i el Barcelona Pensa, entre d’altres activitats per als pròxims dies:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: