Imatge de Sant Andreu

Aquest dilluns entrevistem el candidat del PP a les eleccions municipals, Josep Bou, per parlar de les novetats de la seva llista electoral de cara al 26-M. I analitzem les causes del descens de la religiositat de la societat catalana.


Una societat cada vegada més laica

Un 90 % dels matrimonis a Catalunya són civils, segons dades de l’informe Ferrer i Guàrdia 2018, que també indica que els creients practicants es redueixen fins a un mínim històric. Quin pes té la religió actualment a la vida dels barcelonins? En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9 a 10 h:


La llista del PP a les municipals

Un PP irreconeixible es presenta el 26 de maig a les eleccions municipals barcelonines. L’empresari Josep Bou encapçala una llista plena d’independents. Pràcticament tot són cares noves, mentre que han anunciat que pleguen Alberto Fernández DíazXavier Mulleras i Alberto Villagrasa. En parlem amb el candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou:


L’actualitat a les xarxes

Twitter no va deixar de funcionar en cap moment durant la jornada d’ahir, de manera que va ser la via en què molta gent va poder queixar-se i informar de la caiguda d’altres xarxes socials. Però també hi va haver temps per comentar la darrera ocurrència de Pablo Casado i la visita d’Albert Rivera a Errenteria. La jornada, no obstant això, també va estar marcada pel record i pels missatges de comiat cap a Neus Català. Ens ho explica l’Albert Puyuelo:


Esports

El Raúl Muñoz ens parla de la prèvia de la tornada dels quarts de final de la Champions de demà entre el Barça i el Manchester United, ens fa el resum de la jornada esportiva del cap de setmana amb especial atenció als equips barcelonins de Tercera i a la Salomon Run:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: