Els botiguers de Sant Andreu es volen donar a conèixer al barri i a tot Barcelona i, per a això, han organitzat tot tipus d’activitats. L’Eix Comercial de la zona s’ha proposat celebrar com cal l’última festa major de l’any a la ciutat celebrant per primera vegada la Nit de Compres, un símil de petit format a la Shopping Night del passeig de Gràcia. Fins a la mitjanit, les botigues de l’Eix de Sant Andreu estan obertes i ofereixen tot tipus de descomptes i productes especials només per aquest dissabte.

Al llarg del dia, els comerciants han organitzat el rostit d’una vedella bruneta dels Pirineus. La carn s’ha estat coent des de les 8 del matí i, després de 12 hores de rostit, se n’han repartit 3.000 racions entre els veïns. El xef basc Karlos Ibarrondo ha estat l’encarregat de cuinar-la a la brasa amb carbó vegetal.

A més, el Mercat de Sant Andreu ha acollit una mostra de tapes que no s’organitzava des de feia més de set anys. Tot plegat perquè els barcelonins coneguin una mica més Sant Andreu, tant per anar-hi a comprar com de festa.