JOSEP GARCIA, director d'explotació de Mercabarna "A diferència de l'any passat, que vam anar una mica curts de producte, aquest any n'hi ha suficient, amb la qual cosa totes les varietats estaran presents a la botiga fins a l'últim moment, i conseqüentment el preu serà una mica més bo que l'any anterior, que ja no era especialment car però aquest any serà més econòmic"

A les 20 h el raïm abandonarà Mercabarna i viatjarà cap a Montjuïc. És una varietat que es diu Aledo i que es caracteritza per la mida petita del gra i del pinyol i per una pell fina, trets que en faciliten la ingesta.

Però no és l’única varietat que existeix al mercat. N’hi ha d’altres amb la pell més gruixuda o sense pinyol, depenent de si vénen per exemple, d’Itàlia o d’Àfrica. Per aquestes dates se’n venen de tots tipus. A hores d’ara, a Mercabarna, els fruiters ja en tenen poc estoc, però no s’esgotarà als comerços. Aquest any s’han venut prop d’1.800.000 quilos de raïm, uns 200 quilos més que l’any passat, i el preu s’ha reduït.