Des d'aquí es podrà veure l'espectacle pirotècnic a alçada, però aquestes vistes només es podran gaudir des de l'Hotel Plaza. És el que aquest any ofereix l'hotel per la nit de Cap d'Any. Abans però, hi haurà un sopar de menú per 60 euros. A hores d'ara, només queden el 15% de tiquets per vendre. En canvi, qui decideixi quedar-s'hi a dormir ja no ho pot fer. L'ocupació de l'hotel és del 100%, un aforament que cada nit de Cap d'Any aconsegueixen. CARMEN SÁNCHEZ, subdirectora de Hotel Catalonia Barcelona Plaza Qui prepara per primer cop un nit especial és el B Hotel. Oferirà un sopar per 39 euros. Després de les campanades a Montjuïc, però la nit continuarà a l'hotel amb una sessió de DJ fins les tres de la matinada. A hores d'ara, tampoc no queda cap tiquet per sopar-hi. CECÍLIA ROLLAN, recepcionista L'Atenea també està ple. Com cada any, aquí se servirà sopar per 250 persones per 100 euros. Tot i així, de moment no saben quina influència ha tingut la macrofesta a la ciutat. Malgrat que l'ocupació ja sigui plena, aquest cap de setmana s'espera que arribin la majoria de turistes.

L’atractiu nou d’aquest any és l’espectacle de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’Hotel Catalonia Barcelona Plaza oferirà una de les vistes més privilegiades. Tots els qui hi sopin o bé s’hi quedin a dormir podran accedir a la terrassa per veure l’espectacle. Abans, però, hi haurà un sopar per 60 euros. De moment, només els queden per vendre un 15% dels tiquets. Tanmateix, ja no tenen cap més habitació disponible per dormir-hi.

El mateix passa al B Hotel. Els darrers anys no organitzaven cap sopar perquè, diuen, no hi havia gaire ambient a la plaça d’Espanya. Aquest any, però, han organitzat un sopar per 39 euros i una sessió de DJ fins a les 3 h de la matinada. Segons una de les treballadores de l’hotel, Cecília Rollan, l’objectiu és captar més gent aprofitant la macrofesta de la ciutat.

Els hotels que no es troben a l’entorn de Montjuïc també estan força plens. A l’Atenea, per exemple, estan acabant d’omplir les últimes habitacions. També faran sopar per a 250 persones per 100 euros.