El nou model de restauració per al Port Olímpic continua agafant forma i BSM ja ha adjudicat tres noves propostes per a l’anomenat Balcó Gastronòmic. Les opcions escollides són El Tribut, Super Local i Casa Carmen. Tres projectes que s’han triat “per la qualitat, l’estil de cuina i de producte, el disseny i ambientació dels espais interiors, i les mesures de sostenibilitat”. Aquest segon lot se suma a les propostes que es van adjudicar a finals del 2022. La resta de l’oferta culinària es completarà a principis del 2024 amb un últim restaurant i tres botigues gastronòmiques.

Amb tot plegat, l’objectiu és fer del Balcó Gastronòmic “un espai de restauració singular a primera línia del litoral barceloní”. Una oferta que inclourà “des d’opcions innovadores vinculades a la cuina de fusió fins a cuina de mercat d’arrel mediterrània”.

Segona fase d’obres del Balcó Gastronòmic

Un cop completat l’enderroc de les antigues estructures del moll de Gregal aquest mes de juliol, s’inicia la segona fase d’obres de la zona gastronòmica. Una àrea que ocuparà 24.000 metres quadrats, dels quals 8.000 es destinaran als espais de restauració.

A peu del passeig Marítim i disposats en un ampli bulevard es construiran els quatre restaurants del nivell superior, en un voladís sobre el mar per potenciar la sensació d’obertura a la costa. D’altra banda, els restaurants ubicats al nivell del port disposaran d’àmplies terrasses sota pèrgoles fotovoltaiques.

La construcció finalitzarà a finals de l’estiu del 2024, coincidint amb l’inici de la Copa Amèrica de vela. El Port Olímpic serà la base de les competicions femenines i juvenils.