Sala blanca lliure de contaminants. És la carta de presentació de Zonair 3D, una bombolla de plàstic que presumeix de contenir aire pur gairebé al 100%. L'interior i els preparatius abans de rebre un tractament d'estètica recorden als d'un quiròfan hospitalari. RAMON DE L'HOTELLERIE, Zonair 3D "En el sector cosmético la normativa cada vez es más estricta. Exigen calidad, aire... Ofrecemos un ambiente libre de infecciones." Maquillatge corporal... Demostracions de perruqueria... I el més nou en accessoris de bellesa. La segona edició de l'STS Beauty Barcelona compta amb la presència de prop de 300 firmes expositores. N'hi ha que prometen solucions del tot pioneres per tractar, per exemple, els fongs. OLAF REIG, Imperial feet "Imperial Feet es el único producto en el mundo que resuelve claramente la micosis porque está totalmente mezclado sin agua." Però si una novetat promet revolucionar el mercat, aquesta és la planxa sense cables, que ja es pot trobar a la venda per 45 euros. ÀLEX ARTERO, Artero: "Per poder fer servir en qualsevol situació, autononomia de 25 minuits, arriba a 180 graus, plaques de ceràmica. És un més a més. La planxa principal fa la seva feina, però aquesta ens permet estar guapos, al sortir del gimnàs, de nit, al sortir del cotxe..." "Un dels espais que genera més expectació és la passarel·la Beauty Barcelona, per on desfilen les tendències i novetats en matèria de perruqueria." Les propostes de Laura Betato, que ha presentat el show Lady Bob, han arrossegat un públic nombrós.

Aquest diumenge, de la mà de Schwarzkopf Professional, Laura Betato ha presentat el xou ‘Lady Bob’, una desfilada que ha congregat un públic molt nombrós a la passarel·la.

De fet, l’organització ha confirmat que el diumenge ha estat el dia amb més afluència de públic a la fira. Una explicació és que el saló s’adreça majoritàriament als professionals de la perruqueria i l’estètica, que els dissabtes acostumen a obrir els negocis.

En el dia de festa han aprofitat per conèixer de primera mà les novetats del sector. Planxes de cabells sense cables, accessoris per penjar els assecadors del sostre de les perruqueries, màquines per blanquejar dents, i fins i tot cremes que prometen eliminar d’una vegada per totes els fongs dels peus. És la promesa que fa la marca Imperial Feet.

Olaf Reig és el besnét del creador de la fórmula magistral. Assegura que el secret és aconseguir una barreja d’ingredients “sense aigua, perquè amb aigua és impossible eliminar el fong”. Després de triomfar a Holanda ara busquen obrir-se al mercat d’aquí. La crema ja es pot començar a trobar en algunes farmàcies i centres de podologia.

L’STS Beauty Barcelona va néixer l’any passat, com a alternativa a Cosmobelleza, i enguany espera rebre durant tres dies més de 50.000 professionals.