Aquest és un dels blocs de pisos de protecció oficial que ha passat a mans privades. Es tracta d'una cessió per a 75 anys i, un cop passat aquest temps, el bloc tornarà a ser propietat de l'Ajuntament. Els inquilins que ara tenen lloguers socials que van dels 150 als 300 euros temen que en canviïn les condicions. La Maria Isabel és la mare d'un dels llogaters i assegura que al seu fill ningú no el va avisar del canvi. MARIA ISABEL "Ningú ens ha avisat d'aquesta transacció. I ara estem amb aquesta incertesa." L'Ajuntament, però, assegura que el traspàs de la gestió no perjudicarà en cap cas els inquilins. ANTONI VIVES, tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà "El dret a superfície es manté 75 anys i també les característiques del lloguer durant 25 anys. El marc jurídic està emparat i es mira que compleixi la legalitat. Nosaltres estem aquí per comprovar que no hi hagi cap irregularitat." Per les associacions de veïns del barri que, a més, ocupen el local de sota de l'edifici encara queden incògnites. Asseguren que el bloc està en molt mal estat i que la nova empresa pot apujar les despeses si el vol arreglar. CARLO SCOLES, AV Camp Nou "Sembla que s'està aplicant unes derrames de fins a 60 euros al mes que abans eren més baixes. A banda d'això, queda un buit ja que dels 25 als 75 anys,ningú no ens ha dit què passarà." A més, els veïns asseguren que han vist ofertes dels pisos en pàgines de lloguer de renda lliure i consideren que era més just quan l'adjudicació es feia per sorteig, com passa en altre pisos de protecció oficial que gestiona directament l'Ajuntament.

El Consell Comarcal de Barcelonès ha venut quatre promocions immobiliàries, gairebé 300 pisos, a un fons d’inversió per 11,4 milions d’euros. El fons es fa càrrec de la gestió dels immobles durant 75 anys i es compromet a mantenir les condicions del lloguer social fins als 25 anys.

Aquesta situació preocupa els veïns. Al bloc de pisos, situat a la travessera de les Corts, els veïns asseguren que no se’ls va comunicar el canvi de gestió i tenen por que, a la llarga, s’apugin les despeses dels pisos. El consistori assegura que el canvi no perjudicarà els inquilins i que els seus drets són els mateixos que quan l’Ajuntament es feia càrrec de la gestió dels pisos.