Es tracta de les World Cannabis Conferences que, segons els organitzadors, van néixer ja fa quatre anys per la necessitat de materialitzar els avenços en matèria del cànnabis, com per exemple, els canvis de regulació o les potencialitats medicinals, així com portar a debat la prohibició de la marihuana.

Entre més de 200 expositors, aquest dissabte l’Observatori Espanyol del Cànnabis Medicinal ha exposat als assistents com treballen amb entitats públiques i privades per assessorar-los en la matèria. Han posat sobre la taula altres regulacions del cànnabis, com la de Califòrnia, i com es podrien implantar aquí.

A banda d’aquestes conferències amb experts internacionals, també s’ha donat a conèixer la relació entre el cànnabis i el sexe i la pornografia, ja que alguns estudis apunten que la marihuana pot millorar alguns problemes sexuals. Acompanyant aquests col·loquis també s’han pogut escoltar diversos grups de música reggae que, segons els responsables, és el tipus de música que més es relaciona amb el cànem.