El Black Lion es va fundar a principis dels anys 60 perquè la colònia anglesa de les Corts se sentís més acollida estant lluny de casa. Des d’aleshores, les seves parets vermelles i negres han vist de tot: música en directe, molt futbol i grans festes. Fins i tot, artistes com Gato Pérez i de la Nova Cançó, com Ovidi Montllor, eren tastadors habituals de les cerveses del pub.

Els clients habituals no s’han volgut perdre el comiat. Alguns dels membres de la penya de l’Atletic de Bilbao diuen que és un fet “horrorós i que perjudica la ciutat”. D’altres clients, veïns del Black Lion, reconeixen que els sap greu que tanqui i que s’havia convertit en el seu punt de trobada. El responsable del local, Jofre Pruna, assegura que és una nit molt emotiva i que, tot i que no faran res especial, s’allargaran fins a altes hores de la matinada, ja que l’ocasió s’ho mereix.

El motiu del tancament és que el propietari del local ha apujat el lloguer a uns límits que el responsable del Black Lion assegura que no es pot permetre. Es tracta del pub anglès més antic de Barcelona.