Per Pallarols, els canvis anunciats pel govern municipal sobre les terrasses “són bones notícies però no són notícies”. Segons el director general del gremi, l’Ajuntament ja havia anunciat per la Mercè que tenia la intenció d’ajornar l’aplicació dels punts més polèmics de l’ordenança i ajustar les distàncies.

Considera que amb aquesta decisió “no s’afegiran més problemes” però la considera insuficient, ja que els restauradors demanen la supressió del règim de distàncies, que està afectant més de 2.000 establiments de la ciutat. Roger Pallarols assegura que “les distàncies estan mal plantejades en ser les mateixes per a tota la ciutat” i per això demana “tornar a la situació de 2014” i que siguin els tècnics de territori qui decideixin “amb sentit comú” quin impacte generen en l’entorn.

Pallarols ha lamentat en una entrevista a Barcelona FM que la negociació amb el govern municipal “no és tan fluida com voldríem”. “Per part del govern municipal hi ha una voluntat d’afrontar el problema, però creiem que no ho estan fent adequadament”, ha dit.