Chias ha reconegut que, en només 15 dies, ja s’han sumat a la iniciativa 35 personalitats i que la intenció és tenir moltes més adhesions. Ha deixat entreveure que ja han mostrat la seva intenció de participar-hi fins i tot representants polítics de l’Ajuntament, com el president del Grup Municipal del PSC, Jaume Collboni. El president del Gremi de Restauració de Barcelona ha afegit que la intenció és mostrar en els diferents locals quina personalitat ha apadrinat la seva terrassa.

La campanya vol reivindicar l’ús veïnal de les terrasses i s’emmarca dins de les demandes del gremi de reclamar una moratòria de l’ordenança actual per tal d’evitar que se sancionin més bars i restaurants.

En aquest sentit, Chias considera que amb la normativa actual “les terrasses estan en perill” i ha assegurat que volen que es modifiqui per resoldre el problema que pugui tenir cada establiment. “És factible que les distàncies es puguin analitzar cas per cas”, ha afegit Chias. En l’entrevista, el president del Gremi de Restauradors ha alertat que “tenim el 50 % de les terrasses amenaçades” i ha afirmat que seran “pacients per arribar a un acord”.

Sobre la campanya de Nadal, Pere Chias s’ha mostrat optimista i ha dit que enguany han augmentat les reserves als restaurants i que el preus dels menús oscil·laran entre els 25 i els 35 euros.