Després de cinc mesos parlant-nos de persones que cerquen feina, la periodista Maria Cinta Méndez ens presenta ara al programa ‘reset’, de betevé, empreses que ofereixen oportunitats laborals. És el cas d’Incapto Coffee, una empresa emergent que va néixer el març de l’any passat, a l’inici de la pandèmia. La van crear els tres socis fundadors i, actualment, ja tenen 15 treballadors, que podrien augmentar fins a una cinquantena.

Es tracta d’una empresa que es dedica al “cafè d’especialitat, sostenible i en gra“, tal com ha explicat el CEO d’Incapto Coffee, Francesc Font. Han creat una “solució” per mirar de “desbancar la càpsula com la forma en què es consumeix el cafè“, amb el reclam d’un producte “més bo, més sa, més econòmic i molt més sostenible“. I és que, segons Font, “les càpsules no tenim on llençar-les perquè no podem separar el marro de l’alumini“.

Llocs de feina demandats

Entre els perfils que necessita incorporar aquesta empresa n’hi ha de més tècnics, que resulten més “complicats“, com ara gent que sàpiga torrar cafè, per exemple. Però també cerquen persones per treballar al departament d’atenció al client “que tinguin idiomes i una correcta escriptura en català i castellà”. I gent per al departament de vendes o que vulguin anar a viure a altres països.

Busquem persones que sàpiguen torrar cafè, gent amb idiomes per treballar en atenció al client i d’altres per al departament de vendes.”
Francesc Font, CEO d’Incapto Coffee

Francesc Font també afirma que miren de “donar oportunitats” a gent amb estudis universitaris i d'”ajudar els col·lectius que pateixen més“, però també persones més grans. “Ens és igual, no nominem per sexe ni per edat ni per a res“, diu, simplement demanen “ganes de treballar“.

Un inici “traumàtic”

L’inici d’Incapto Coffee va ser “una mica traumàtic“, ha explicat el seu responsable, “perquè preteníem sortir al mercat a l’abril amb tota la il·lusió del món, quan tot s’estava enfonsant”. Segons Font, va ser un “joc de malabars” posar en marxa l’empresa en ple confinament: “Va ser tota una aventura, però al final ens en vam sortir i molt contents“.