Malgrat l'anunci de l'Organització Mundial de la Salut sobre l'augment del risc de patir de càncer de còlon si es consumeixen en excés carns processades o carn vermella, els ciutadans continuen carregant-les als carrets d'anar a comprar. "De moment no. Si analitzem no peix, no podem menjar res perquè tot està contaminat. Llavors, què menjem?" "Yo no abuso de la carne ni hago mucho caso de las cosas que tambien se dicen cada día." "De moment he vingut a comprar un tall per rostir en una botiga que fa cinquanta-tres que vinc a comprar carn. I de moment no m'he mort. És el que diu aquell senyor: si en 53 anys encara aguantem..." Tot i que encara és aviat per notar clarament els efectes de la notícia, alguns venedors estan preocupats. CONCEPCIÓ FUENTES, carnissera "Poden fer molt de mal a petits comerciants com nosaltres que depenem de la gent que ve cada dia al mercat. Igual que el que va passar amb les vaques boges que ens van fer molt mal i ara ens estan tornant a preguntar moltes coses." L'anunci de l'OMS també afecta locals com Can Ravell, que, a més de xarcuteria, té servei de restaurant. Malgrat la preocupació, creuen que s'ha d'informar millor els consumidors. JOSEP RAVELL, Can Ravell "Les persones estan preocupades, molt preocupades. Però la gent que veritablement sap el que menja, que sap el que compra, on menja, no està en absolut preocupada perquè sap els professionals seleccionem els productes que veritablement estan a primera línia." Caldrà esperar unes setmanes per veure realment si les caixes dels venedors d'aquest tipus de productes se'n ressenten.