Ha estat una de les estrelles del Mercat de Mercats. Es tracta del cuiner peruà Gastón Acurio, un dels millors ambaixadors de la cuina del seu país i el xef més reconegut a tot Llatinoamèrica. Acurio és un gran apassionat i defensor del producte de proximitat i reclama més protagonisme per als petits productors, que, i no és casualitat, també tenen un espai privilegiat en aquesta fira gastronòmica. No podia ser d'altra manera, i el producte ha estat un dels grans destacats d'aquesta gran fira. El vi també hi ha tingut un espai i fins a 10 cellers han estat presents al Mercat de Mercats. Però el gran atractiu, l'hem trobat en les degustacions de tapes que els visitants han pogut consumir mitjançant un seguit de tiquets que van des dels quatre als 14 euros. Molts dels visitants s'han vist sorpresos per la gran afluència de públic i les llargues cues. El Mercat de Mercats segueix mostrant un bon estat de salut i en l'edició d'aquest any ha tornat a repetir els 250.000 visitants de l'any passat.

El Mercat de Mercats reafirma així el públic aconseguit en l’edició anterior. Tant l’any passat com aquest s’han arribat a vendre uns 65.000 tiquets de degustació en tres dies. Els visitants podien adquirir tiquets des dels quatre fins als 14 euros, que els permetien tastar diferents tapes. Una activitat que ha generat llargues cues en alguns punts.

La presència de xefs de renom internacional és un dels grans reclams d’aquesta fira gastronòmica. Un dels que ha generat més expectació ha estat el peruà Gastón Acurio, un dels millors ambaixadors de la cuina del seu país i el xef més reconegut a tot Llatinoamèrica. Acurio és un gran apassionat i defensor del producte de proximitat i reclama més protagonisme per als petits productors, que, i no és casualitat, també tenen un espai privilegiat en aquesta gran trobada gastronòmica.