El Tech Spirit Barcelona es prepara a la Casa Llotja de Mar a contrarellotge per rebre més de 5.000 participants, segons els organitzadors. El Tech Spirit —que s’allargarà del dimarts 25 de febrer al dijous 27 de febrer— beu de la filosofia del 4YFN, el congrés d’emprenedors cancel·lat per la crisi del coronavirus, com el Mobile World Congress.

Dins de la Casa Llotja de Mar destaquen dos espais: l’auditori de la planta baixa, on se celebraran les ponències i activitats principals; i dues sales de la primera planta, tutelades per Acció de la Generalitat perquè els emprenedors facin contactes. A diferència del 4YFN, al Tech Spirit els emprenedors no muntaran estands per ensenyar els seus productes o serveis.

Compromís de l’Estat amb Barcelona

Mentre el Tech Spirit es prepara a la Casa Llotja de Mar, Ajuntament i Estat han visitat el Pier01, la seu de Barcelona Tech City. Allà, la ministra de Transformació Digital, Nadia Calviño, ha refermat el “compromís del Govern espanyol” amb Barcelona “com un els pols de desenvolupament i transformació digital del país”.

En aquest sentit, Calviño ha recordat el suport de l’Estat amb el Mobile World Congress i la Mobile World Capital: “És un compromís que exercim els 365 dies l’any, no un dia o una setmana”, ha dit acompanyada del primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, i de la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.