El futur del tanatori privat a Sants

Els veïns de Sants estan preocupats per l ’obertura d’un tanatori a l’antiga fàbrica dels germans Climent, situada al carrer dels Comtes de Bell-lloc on hi ha hagut l’espai lúdic Happy Park els darrers 25 anys. Avui hi ha prevista una reunió amb el regidor del districte i l’empresa Funeraria San Narciso per presentar el projecte als veïns. En parlem amb el regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra


Afectats per la cancel·lació del MWC

Avui havia de començar el Mobile World Congress 2020, cancel·lat per l’allau d’empreses que havien declinat participar-hi per por al coronavirus. El congrés de telefonia mòbil té un impacte d’uns 500 milions d’euros per l’economia de Barcelona. Tot i que encara no hi ha una xifra exacta, es calcula que la suspensió del Mobile suposarà unes pèrdues milionàries pels sectors afectats. En parlem amb:

    • Sergi Grimau, impulsor de HelpAfectadosMWC.info
    • Carlos del Barrio, secretari de política sectorial i sostenibilitat de CCOO
    • Enric Tarragó, secretari de l’Associació de Tècnics Autònoms de l’Audiovisual (ATAC)
    • Xavi Malacara, músic afectat per la cancel·lació del Mobile

Barcelona Plató

Avui la protagonista és la VOC, la mostra àudiovisual Versió Original en Català, que celebra la seva 4a edició. Ens dona tots els detalls el Roger Granel:


Esports

El company de betevé esports Carles Alcoyent ens parla de la setmana clau que afronta el FCB, amb partit de Champions aquest dimarts davant del Nàpols i, diumenge, el clàssic:


Xarxes

La suspensió dels dos últims dies del Carnaval de Venècia a causa del coronavirus, l’entrevista televisiva de Jordi Sànchez i la pèrdua del lideratge del Madrid a la lliga protagonitzen la majoria de piulades a twitter. Ens ho explica l’Albert Puyuelo:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: