“Després de 25 anys, el Suquet de l’Almirall ha decidit fer un cop de timó i renovar el vaixell, però conservant la tripulació, els ingredients del rebost i el tipus de cuina que se serveix a bord”, ha assenyalat Quim Marquès, propietari i cuiner del restaurant.

El popular establiment de la Barceloneta ha renovat l’espai. El soterrani permet ara allotjar grups i està decorat amb la història del restaurant, concretament, llibres de cuina, retalls de premsa, fotografies d’èpoques passades i dibuixos d’alguns clients il·lustres, entre els quals destaca els que els va regalar Lou Reed, Bon Jovi, Depeche Mode, Woody Allen, Serrat o Carme Ruscalleda.

Noves menges

La carta també l’han renovat i ara té com a plat estrella la paella catalana que inclou “aromes de l’Empordà, de les Terres de l’Ebre, de la Selva, del Berguedà, del Vallès, del Maresme i de Barcelona”, explica Marquès. El propietari, a més, detalla que “es serveix en un plat de ceràmica de la Bisbal, un recipient que vol reconèixer l’esforç i la feina que realitzen els artesans i productors de la nostra terra i, a més, si el comensal ho desitja, pot menjar-se-la amb una cullera de fusta, l’estri més humil de la cuina popular”.

Les altres novetats de la carta es divideixen en amanides i cruixents, cassoles i woks, peixos frescos, arrossos i fideus. També s’ofereix el menú de l’Almirall, tots els migdies de dimarts a divendres.