L’empresa Mercès, fundada per Mercè Solernou fa més de 40 anys, té una llarga trajectòria en el sector del càtering per a esdeveniments, i disposa d’una botiga de menjars preparats i productes de qualitat a la cruïlla entre l’avinguda Diagonal i el carrer d’Entença.

Mercès va obrir l’any 1991 un restaurant al costat de la seva botiga, però no va arribar a assolir mai l’èxit esperat, fins al punt de convertir-se en un local dedicat als tasts que l’empresa de càtering fa amb els clients. Aquest fet és el que ha portat Mercè Solernou a transformar el concepte del seu restaurant amb una proposta innovadora. El nou establiment està pensat tant per a parelles com per a àpats d’empresa o amb amics, sempre amb el denominador comú de la màxima intimitat.

El Mercès One té capacitat per a una sola taula de fins a 22 comensals, o fins a 30 de separats per grups. El preu d’un àpat a la carta pot rondar entre els 60 i els 80 euros, tot i que s’ofereix la possibilitat de fer menús tancats que s’ajustin a un pressupost determinat. El restaurant ha començat a funcionar amb aquest nou concepte aquest mateix dijous.