“El Mobile no marxa a cap lloc, i això inclou Madrid”, així de contundent ha estat John Hoffman, el conseller delegat de GSMA,  -qui organitza el Mobile World Congress (MWC). Hoffman ha respost a les declaracions que va fer la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, qui va dir que “anirien darrere el Mobile”. Ayuso va dir també que havien iniciat negociacions amb l’organitzador de l’esdeveniment, un fet que Hoffman ha desmentit.

“Som aquí a Barcelona, hi som des del 2006 i aquí ens quedarem en el futur”, ha dit durant la roda de premsa de presentació de de la fira d’aquest 2020, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer.

“Sense ofendre la premsa, no sé d’on traieu les coses que escriviu, per què no em truqueu? Us puc assegurar que no hi ha discussions, ni reunions ni res per moure’ns enlloc, inclòs Madrid”, ha assegurat. Sota el lema de “Connectivitat intel·ligent”, el congrés, que es farà del 24 al 27 de febrer, espera aplegar més de 110.000 assistents, 3.000 expositors i tenir un impacte de 492 milions d’euros a la ciutat.

L’alcaldessa, Ada Colau, s’ha referit a les paraules de Hoffman amb una piulada a Twitter. Colau ha dit: “La ignorància és atrevida. Segur que la Sra. Ayuso voldrà disculpar-se amb la mateixa celeritat amb què es va expressar fa uns dies”.