Aquesta podria haver estat l'última collita de carbasses al Parc Agrari del Llobregat si Eurovegas s'hagués instal·lat aquí. Els camps d'alfalç i les plantacions de carxofes també haurien desaparegut. Però de moment tot continuarà com fins ara. ANNA SANFELIU "Estem molt contents. Estàvem esperant que ens diguessin això perquè no volíem que ens treiessin la casa perquè portessin aquí l'Eurovegas. Llavors, molt contents." Les expropiacions feien patir els propietaris d'aquesta casa i d'alguns camps... D'altres, tot i les reticències amb el projecte, estaven oberts a veure què és el que els oferia la companyia de Sheldon Adelson. ELADI FABRÓ "Millor que no es faci. Ara, si hagués vingut un i hagués pagat i valorat el que val, aleshores dius sí. Però és aquesta incògnita la que tinc jo." Els pagesos del delta demanen ara que la zona no quedi en l'oblit. Diuen que s'ha de defensar perquè genera productes de proximitat. MIQUEL TUDELA "Jo m'alegraria que no vinguessin per aquest sentit. Sempre és millor la fruita i la verdura d'aquí que no la de fora. De la Xina, del Marroc, ve de tot arreu i el bo és el d'aquí." Si el macrocomplex d'oci hagués acabat a Catalunya, Eurovegas hauria necessitat 800 hectàrees del Parc Agrari, un espai on treballen uns 1.500 pagesos.

La decisió del govern de la Generalitat d’aparcar el projecte d’Eurovegas i potenciar la construcció del macrocomplex Barcelona World ha fet respirar alleujats els pagesos del Parc Agrari, que dies enrere lamentaven que la d’aquest any no serà l’última collita al delta del Llobregat.

Les expropiacions feien patir els propietaris de les cases i camps on estava previst que s’ubiqués el macrocomplex d’oci. Tot i que avui alguns asseguraven que haurien volgut saber l’oferta que els feien des de Las Vegas Sands Corporation, temien que se’ls paguessin els terrenys a baix preu.